kayakyolu cmis

Okulumuz 1998 - 1999 öğretim yılında Kayakyolu ilköğretim Okulu adı ile Tek bina da  eğitim öğretime açılmıştır.

Okulumuzun bulunduğu Kayakyolu semtimizde hızlı bir yapılaşma ve nüfus artışı olduğu için; Bu bina ihtiyaca cevap veremeyince, yeni derslik ihtiyacı doğmuş ve  2004 - 2005 eğitim öğretim yılında 12 derslikli yeni bir bina daha yaptırılarak okulumuzun öğrenci kapasitesi artırılmıştır.

Halen birbirine koridorla bağlı iki binada eğitim öğretim vermeye devam etmektedir.

Okulumuz 2006 yılında ilk mezunlarını vermiş   olup ; o tarihten itibaren orta öğretim kurumlarına öğrenci göndermeye devam etmektedir

.6287 sayılı Kanun ile zorunlu eğitimin 4+4+4 olarak 12 yıla çıkması ile okulumuz ilkokul ve orta okul olarak iki ayrı okula dönüştürülmüştür. Bu okullar tek müdür tarafından yönetilmekle beraber; öğretmenler ve personel ayrılmıştır.

2020 yılından itibaren sadece ortaokul olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Ortaokullarda  7 şube 5.sınıf  7  şube 6.sınıf  8  şube 7. sınıf ve 8  şube 8.sınıflar olmak üzere , toplamda 30 şube  bulunmaktadır.

2019-2020 Eğitim öğretim yılından itibaren  normal eğitime geçmiştir

Okulumuzda sınıflar ortalama 25-34 öğrenciden oluşmaktadır.  Okulumuza öğretmen atamaları puan sıralamasına göre yapılmaktadır. Son yıllarda kış turizmi alanında bir dünya kenti olmaya aday Erzurum´un hızla gelişmekte olan bir bölgesinde bulunan okulumuz Palandöken kayak merkezine 1km, hükümet konağına ise 3 km uzaklıktadır

Yayın: 24.12.2012 - Güncelleme: 06.12.2023 13:06 - Görüntülenme: 9118