Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı · Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması · 23 Nisan, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milletimiz egemenliğini, yurdumuzu ele geçirmek isteyen düşmanlara ve bunlarla işbirliği yapanlara karşı savaşarak kazanmıştır, Bu nedenle egemenliğimiz, ulusal varlığımızın başında gelir.

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı etkinliklerimiz

12 MART ERZURUMUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTARILMASI

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

iL İKİNCİSİ OLAN BASKETBOL TAKIMIMIZ.

2022 LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI RANDEVU LİSTESİ AŞAĞIDADIR.

May

Okulumuz Görsel sanatlatlar öğretmenleri rehberliğinde yıl boyu yapılan çalışmalar konferans salonumuzda sergilendi.

May

5 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak olan LGS zaman çizelgesi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.