Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası Ortaokulu

YUNUSEMRE MAH. UĞURLU SK.NO 4 KAYAKYOLU PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Çağdaş bir kurum olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını tanıyan, vatanına, diline ve bayrağına sahip çıkabilen; kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen; bireysel özellikleri, ilgi ve yeteneklerine uygun okul seçimi yapabilen, eğitimin yanı sıra sosyal gelişim ve faaliyetlere de önem verilebilen; yerel değerlerini kaybetmeden küreselleşmiş dünyada var olmayı başarabilen öğrenciler yetiştirerek, Türk Milli Eğitimi’ne hizmet vermek istiyoruz.
Misyon
Çağdaş bir kurum olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını tanıyan, vatanına, diline ve bayrağına sahip; kendini yenileyen, okuyan, araştıran, sentez yapabilen; bireysel özellikleri, ilgi ve yeteneklerine uygun okul seçimi yapabilen, sosyal gelişim ve faaliyetlere önem verilebilen; yerel değerlerini kaybetmeden küreselleşmiş dünyada var olmayı başarabilen öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARILAR:Her yıl merkezi sınavlarda başarı gösteren Fen ve sınavlı Anadalu Liselerine öğrenci yerleştiren bir kurumuz.
Öğretim Şekli :Normal öğretim, gündüzlü.
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe: 08:30-14:40 Cuma: 08:30-14:30
Doğalgazlı - Kalorifer
Şehir merkezine ulaşım belediye´ye bağlı halk otobüsleriyle yapılmaktadır.
Okulumuz Yunusemre (Kayakyolu) Mahallesinde yer almkatadır.
Sportif Etkinlikler
İl Düzeyinde yarışmalara katılım sağlanıyor.Kış sporlarında Türkiye derecesi alan öğrencilerimiz mevcuttur.
Proje Çalışmaları
4006 TUBİTAK Bilim Projelerine ve e-twining projelerine aktif katılım sağlanıyor.