Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası Ortaokulu

YUNUSEMRE MAH. UĞURLU SK.NO 4 KAYAKYOLU PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Çağdaş bir kurum olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını tanıyan, vatanına, diline ve bayrağına sahip çıkabilen; kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen; bireysel özellikleri, ilgi ve yeteneklerine uygun okul seçimi yapabilen, eğitimin yanı sıra sosyal gelişim ve faaliyetlere de önem verilebilen; yerel değerlerini kaybetmeden küreselleşmiş dünyada var olmayı başarabilen öğrenciler yetiştirerek, Türk Milli Eğitimi’ne hizmet vermek istiyoruz.
Misyon
Çağdaş bir kurum olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını tanıyan, vatanına, diline ve bayrağına sahip; kendini yenileyen, okuyan, araştıran, sentez yapabilen; bireysel özellikleri, ilgi ve yeteneklerine uygun okul seçimi yapabilen, sosyal gelişim ve faaliyetlere önem verilebilen; yerel değerlerini kaybetmeden küreselleşmiş dünyada var olmayı başarabilen öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARILAR:Her yıl merkezi sınavlarda başarı gösteren Fen ve sınavlı Anadalu Liselerine öğrenci yerleştiren bir kurumuz.
Öğretim Şekli :Normal öğretim, gündüzlü.
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe: 08:30-14:40 Cuma: 08:30-14:30
Doğalgazlı - Kalorifer
Ulaşım
Şehir merkezine ulaşım belediye´ye bağlı toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.
Okulumuz Yunusemre Mahallesinde Kayakyolu semtinde yer almakatadır.
nitelikli liselere öğrenci gönderme oranımız ortalamanın üzerindedir.
Sportif Etkinlikler
İl Düzeyinde yarışmalara katılım sağlanıyor.Kış sporlarında Türkiye derecesi alan öğrencilerimiz mevcuttur.
Proje Çalışmaları
4006 TUBİTAK Bilim Projelerine , e-twining projelerine ve teknofest yarişmalarına aktif katılım sağlanıyor.